Trimma hår och skägg hemma

För alla med skägg finns det idag en uppsjö med produkter att prova på. Klicka dig runt och beställ på internet. Det är enkelt och kul och behöver inte kosta särskilt mycket. Det som är bra med att investera i bra produkter för skägg och hår är att du dessutom sparar pengar för frisörkostnader. Du fixar din egen look, alltså behöver du inte betala någon annan för att göra det! Dock kan det krävas lite övning innan du får till den rätta snitsen.

Tutorials

Precis som Youtube svämmar över av sminktutorials, finns det också massor av videos med instruktioner för hur du bäst trimmar hår och skägg. Om du kollar in några sådana videos innan du sätter igång, så kan du få lite bra tips på hur du gör. För dig som är alldeles ny på området, är det bara att följa en tutorial från början till slut. Pausa där du behöver det, och ta det steg för steg.

 

Inspiration

Internet är också rätt plats om du är osäker på vilken stil du vill köra på. Bloggar och hemsidor kan vara till hjälp för inspiration. Kanske kan du också råga din lokala frisör om tips.

Comments are closed.

Sök

Kategorier

Arkiv