Sportextra på Radio

Sports Betting 2

Det fanns en tid då man endast följde sport så att säga analogt vid en sporthändelse, på plats vid en fotbollsplan eller annan anläggning. Utvecklingen från att lyssna på Sportextra på radio då 1925 då det allra första programmet sändes var Vasaloppet med Sven Jerring som kommentator. Det har hänt oerhört mycket till dags dato och den tekniska utvecklingen verkar inte ha någon ände så att vad som sker i framtiden vågar vi oss inte ens sia om.

Numer så sitter vi med våra mobiler och följer olika sporthändelser världen över, det är inte bara Vasaloppet som sänds ut i etern idag, med Internets hjälp så har mycket underlättats. Man får bra koll på vad som är på gång oavsett om det är sport eller spel, eller spel på sport för den delen. Inför matcher så kan man hämta tips på odds och annat inför matcher man planerat spela på något som man fick gå till den lokala kiosken ”back in the day” så att säga. Idag kan du i princip göra vad du vill online.

Den utveckling som sker digitalt skulle Sven Jerring fått se och man undrar ju vad han skulle sagt för referat i radion om denna utveckling. Sport och spel online har en förmåga att följa den digitala utvecklingen och man ser som oftast att dessa webbsajter snabbt anammar den nya tekniken. Sports betting har blivit riktigt stort och föga kunde man väl inte ana att det skulle bli så stort som det är idag.

Comments are closed.

Sök

Kategorier

Arkiv