Se på TV i mobilen

Tv i mobilen

Tv har gått från att vara en stationär burk i våra vardagsrum till att finnas digitalt överallt online. En av fördelarna med detta är att man kan kolla på tv var som helst via mobilen. Det finns flera tjänster man kan betala för att få tv i mobilen sedan kan man även gå in på en tv-sajt och kolla direkt på deras sida, detta kräver dock att man har flash installerat i mobilen.

Med dessa tv-tjänster till mobilen så slipper man krångliga digital boxar och en massa sladdar över hela golvet. Det finns väldigt många olika tv-tjänster tillgängliga, allt från stora tv-företag till kända mobiloperatörer erbjuder tv i mobilen. Det finns också ett par internationella företag, bland annat “SPB-TV” som erbjuder dessa tjänster och då kan man även kolla på tv från andra länder.

Ett par saker man kan tänka på dock, är att tv i mobilen drar väldigt mycket mobildata, likt andra videotjänster. Så för att inte göra slut på datan omedelbart är det oftast bättre att vänta med att kolla tills man har tillgång till wi-fi. Sedan kan man även ladda ned appar som gör att man kan styra sin tv med mobilen, vilket kan vara behändligt.

Comments are closed.

Sök

Kategorier

Arkiv