Populariteten av surfplattor

surfplatta
Populariteten av surfplattor har verkligen vuxit. För några år sedan var det den häftiga prylen som en i kompisgänget hade. Idag är det ett medel för att lära sig nya saker i skolan till en källa för underhållning via Youtube och Netflix.

Det är dock lätt att förstå varför surfplattan har blivit så populär som den är idag. Det är en ersättning till dyra datorer med sin rimliga kostnad. den erbjuder funktionaliteten av en bärbar dator men enkelheten utav en smartphone/Iphone.

Idag så kan man enkelt finna en surfplatta i de flestas hem. Den används till så mycket, i hemmet så använder småbarnsföräldrar den för att visa sina barn roliga Youtube klipp eller någon barnfilm på Netflix eller något i stil med SVT Play. Det är inte heller ovanligt att man sitter och spelar olika spel på dessa enheter då både Appstore och Google Play svärmar med spel. Både gratis och de som kostar.

Hos företagen har man dock tagit en annan syn på surfplattan, istället för att man går runt med en pärm eller linkande pappershögar så kan man enkelt gå från möte till möte och ändå få med sig allt. Dessa små maskiner har revolutionerat våra liv och frågan är om inte de kan göra mer för oss.

Comments are closed.

Sök

Kategorier

Arkiv