iPhone 7 Plus

Att skriva något om iPhones nya telefon 7 plus är nästintill som att skriva om föregångaren 6 Plus, det är inte så mycket som hänt, Vi kommer här att reda ut några av de skillnader som man direkt kan upptäcka.

  • Det första som man lägger märke till är kameran, speciellt på Puls versionen där det är dubbla kameror, vilket självklart gör det hela lite intressantare att fotografer då möjligheterna till vidvinkel och det finns en funktion för att kunna ta riktigt snygga porträttbilder.
  • Det känns också som om batteritiden är betydligt bättre på 7:an än tidigare modeller, allt är relativt och beroende på hur mycket man använder sin telefon så får man ta hänsyn till detta. Om man är en normalanvändare så ska det förhoppningsvis finnas en del procent kvar vid dagens slut.
  • En del retar upp sig att den lilla 3,5-millimeter hörlursingången är borta men det känns ändå som en petitess i sammanhanget, spelar man musik så fungerar de inbyggda högtalarna perfekt. Att koppla till någon högtalare med bluetooth känns inte som en nödvändighet.
  • Är du en av de lyckliga som skaffat din en iPhone 7 Plus så är du att gratulera för trots likheter med föregående telefon så känns den ändå som den har tagit några steg framåt, bara att införskaffa ett nytt iPhone 7 skal, då det som man hade till 6 Plus inte passar.

 

Comments are closed.

Sök

Kategorier

Arkiv