Hitta något skoj att göra till sommaren

Under sommarmånaderna känns dagarna mycket längre och du kanske har mer ork att hitta på aktiviteter. När det är varmt och behagligt vill du säkert helst vara utomhus och det finns massor att göra förutom att sola och bada. Om du tycker om att vara ute i naturen kan du till exempel campa. Ta med dig en kikare och ta en närmare titt på djuren utan att komma för nära. Om du är ute och campar med familjen kan det vara skönt att ha ordnat med spel och lekar.

För de äventyrliga

Om ni är ett gäng som gärna kör äventyrliga aktiviteter kan ni dela in er i lag och spela diverse skjutlekar. Paintball, skytte eller airsoft är några aktiviteter som garanterat höjer adrenalinet. Beställ på nätet och börja köra. En annan rolig aktivitet som du kan göra ensam eller med sällskap är bågskytte. Sätt upp ett mål, markera en linje och se vem av er som skjuter närmast målet.

Vandring

Runt om i Sverige finns det massor av olika vandringsleder som du kan bege dig ut på. Ta på sköna skor och hitta en väska som är praktisk nog att bära på under en länge tid, och rymlig nog för packningen. Men glöm inte att stanna och njuta av naturen.

Comments are closed.

Sök

Kategorier

Arkiv