De bästa tillbehören till mobilen

Mobilen, vår ständiga följeslagare som vi inte kan vara utan den en längre stund. Den hänger med överallt dit vi beger oss, vare sig det är i en trygg miljö på jobbet eller ut på vandringsleden i regn och rusk. Det gäller därmed att utrusta sin telefon med rätt skydd så att den håller längre, men också finns det många coola mobiltillbehör som kan göra ditt liv lite enklare och du får ytterligare användningsområden för din mobil.

Först och främst gäller det att skydda den på rätt sätt. Fundera på vad som kan vara bra för dig och i vilka miljöer du vistas. Har du ett arbete som är utomhus riskerar din telefon att hamna på marken, då kanske du behöver ett rejält och vattentätt skal som skyddar hela din telefon. Beroende på vilket märke du har på din telefon finns det givetvis olika utbud. För dig som kanske inte utsätter dig för så ”farliga” miljöer vanligtvis kanske det räcker med ett skärmskydd och ett skal, dessa finns i massa olika färger och former efter tycke och smak.

Vill du att det ska vara smidigt när du ska springa ut, kan du köpa ett plånboksfodral. Däri kan du stoppa även dina kontokort samtidigt som din mobil är ordentligt skyddad. En sådan fungerar även som ett ställ för mobilen, vilket är perfekt när du vill kunna se en film eller klipp på den. Det finns vissa skal som har några fack för kontokort om du vill kunna få plats med dem, men samtidigt ha ett smidigt skal. En bra sak du kan tänka på när du ska köpa ett skal är att det sitter bra på telefonen. Vissa skal kanske ser bra ut på bild men se till att de verkligen håller om du tappar mobilen på golvet och skyddar de viktiga delarna på din telefon. Det är många som kanske endast väljer ett skal för baksidan av telefonen, men tänk på att skärmen kan spricka vid ett fall.

För dig som är ute och flänger mycket kan det vara smart att köpa ett så kallat necklace case. Det är ett skal som fästes av ett band runt halsen, om du inte har några fickor att stoppa telefonen i när du går ut, riktigt smart!

Några fler tillbehör som kan vara smart att ha är minst en extra laddare för att alltid ha med dig en i väskan eller i bilen. En laddad powerbank är också smart att ha med sig. För den som tränar mycket kan det vara bra med ett så kallat wristband som håller din telefon på plats på armen.

 

Sök

Kategorier

Arkiv