Analog underhållning

Vi använder oss mycket av det digitala för att underhålla oss på olika sätt. Det är spel, TV och musik som lyssnas på. Vi ska inte missa analog underhållning i form av böcker och annat som kan tillfredsställa oss. Det är bra för oss att läsa böcker och vi får ett mycket bättre språk genom att läsa vad andra har skrivit.

Så klart så finns det en hel del att välja på när det kommer till böcker. Och det gäller att hitta något som tilltalar dig. Det kan vara kriminalromaner eller andra spännande böcker. Visst kan det vara trevligt att få öppna en bok rent fysiskt och läsa ord för ord från blad till blad. Lägga i ett bokmärke och lägga från sig boken en stund för att senare få plocka upp den igen och fortsätta läsa.

Vissa böcker kan bli rena bladvändaren och man har svårt att lägga i från sig sin bok. Det är något speciellt med dessa böcker som gör att när man läst klart letar upp något nytt och spännande som man kan köpa och läsa. Vissa böcker är så bra att man kan läsa den fler gånger. Det man upptäckte första gången minns man så klart, men kan kan upptäcka nya sker i en bok som man läser om

Comments are closed.

Sök

Kategorier

Arkiv